Har du brug for 3D visualiseringer af din tegning?

 • 3D Vizual / Martin Kofoed har lavet flere projekter for os gennem tiderne, og altid leveret det vi har ønsket og mere til. 3D Vizual / Martin Kofoed har altid været topprofessionelle og punktlige hele vejen igennem processen og frem til mål. Indenfor en som oftest stram tidsplan er der altid et vedvarende fokus på kvalitet og slutprodukt.Vi ser frem til fortsat samarbejde med 3D Vizual / Martin Kofoed.

  Reform Arkitekter

 • Afleveret til tiden i den aftalte kvalitet. Altid en fornøjelse at få materialet retur fra 3D-Vizual

  DNA ARKITEKTER

 • Very impressed with 3D-Vizual’s renderings and service. The renderings were intricate, accurate, and flawless. Martin was so very cooperative & patient with our input as well.

  KRAI ARCHITECTS – ASPEN – COLORADO

 • Hans 3D visualiseringer af huse til vores gensidige kunde Arkhouse er ude af denne verden, jeg er overvældet over den kvalitet der leveres. Jeg ville elske at gøre mere arbejde med ham i fremtiden.

  REKLAMEBUREAUET SPINDLER APS – DIREKTØR MORTEN SPINDLER

 • Martin og hans team fra 3D-Vizual har været en uvurderlig del af udviklingen af designet for de indretningsopgaver vi har arbejdet med på det seneste.
  Designprocessen har udviklet sig løbende igennem detaljeringen af tegninger og billeder, og Martin har været en del af dette udviklingsarbejde og har på lige fod med designere kommet med forslag til indretning, materialer, farver og belysning.
  Martin og 3D-Vizual arbejder løsningsorienteret og tager et stort ansvar i forbindelse med projekter og deadlines, og vi mærker at tingene bliver taget seriøst og gennemarbejdet indtil billederne er helt rigtige.

  Caroline Zakrisson – Zakrisson Arkitektur

3D-Arkitekt

Projektsalg

Som arkitekt eller tegnestue kan 3D visualiseringer ofte være tungen på vægtskålen, der overbeviser dine kunder/investorer om hvor væsentligt og gennemtænkt netop dit projekt er. 3D-Vizual fremstiller professionelle 3D visualiseringer, der kan være med til at løfte dit projekt til det næste niveau.

En 3D visualisering giver din kunde et fotorealistisk billede af hvordan byggeprojektet vil komme til at se ud – både i dagslys og i nattetimerne. Kunden får ikke blot en idé om, hvordan huset vil se ud, men også hvilken stemning byggeriet afføder, og hvordan beboerne kan bruge området. Dette kan fx være en god idé, hvis du som arkitekt skal præsentere en plan over en ny boligblok, og bygherrerne er interesserede i at vide, hvordan bygningen vil indgå i landskabet.

Arkitektkonkurrencer

Derudover fremstiller vi også 3D visualiseringer til arkitektkonkurrencer, hvor arkitektfirmaer skal fremvise en idé for en fagjury og derfor har brug for, at deres projekt tager sig ud fra dets bedste side. Vi leverer visualiseringerne komplet med lys, effekter, mennesker og dyr – kort sagt en realistisk fremstilling af dit projekt.

3D Arkitekt tegning 1
3D Arkitekt tegning 2

Hvorfor skal jeg investere i en 3D visualisering?

En 3D visualisering kan benyttes til alle former for projekter, og har uendeligt mange fordele. Modellen fremstilles i fotorealistisk kvalitet, og der kan løbende foretages ændringer, så arkitekterne i tegnestuen hele tiden kan følge med i processen. Som arkitekt er det en kun en fordel at kunne præsentere en 3D model for dine kunder, så de kan visualisere deres nye bolig ned til mindste detalje og dermed undgå at foretage forkerte valg i forhold til materialer eller placering af døre og vinduer.

Hos 3D-Vizual har vi en evne til at indleve os i alle projekter, som skulle vi selv bo i det hus, vi arbejder på. Vi ved hvor vigtige små detaljer som lys og indretning kan være, når der skal skabes en stemning, særligt hvis det er en stemning, der skal sælges til en kunde, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at opfylde vores kunders krav, hvad enten det er til deres eget hjem eller et forslag til et større offentligt byggeri.

Med 3D visualiseringer kan du:

 • Få et realistisk billede af byggeriet
 • Skabe æstetiske visualiseringer af dit projekt til arkitektkonkurrencer
 • Konkretisere dit projekt
 • Få overblik over byggeriet fra alle vinkler
 • Illustrere alle detaljer

Er du arkitekt, og ønsker du at visualisere dit projekt og få det til at fremstå i det bedst mulige lys? Så kontakt 3D-Vizual, så vi sammen kan få dit produkt til at fremstå knivskarpt.

Udvalgte arkitekt projekter

Skriv til os

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK