Indretning af Hoteller og Restauranter

Design afHoteller & Restauranter

Skal I have indrettet en restaurant eller et hotel, er I kommet til det rette sted.

3D-Vizual tilbyder at blive jeres samarbejdspartner i designprocessen, hvor vi sparrer med jer omkring ideer og tanker til design og indretning og får dem elegant implementeret i projektet.

Hos 3D-Vizual kan vi være behjælpelige med at udarbejde diverse præsentationsmateriale, såsom fotorealistiske visualiseringer, moodboards, tegningsmateriale af indretning mv.

Indenfor de seneste par år har vi været med på nogle spændende projekter, såsom Sanders Hotel i København, Marienlyst Hotel, Cock’s & Cow Restauranter, The Bird, Mette Blomsterberg’s Café i Lyngby m.fl.

Skal vi også hjælpe dig?

Book et møde

 • Martin og hans team fra 3D-Vizual har været en uvurderlig del af udviklingen af designet for de indretningsopgaver, vi har arbejdet med på det seneste.

  Designprocessen har udviklet sig løbende igennem detaljeringen af tegninger og billeder, og Martin har været en del af dette udviklingsarbejde og er på lige fod med designere kommet med forslag til indretning, materialer, farver og belysning.
  Igennem professionelle visualiseringer er det lykkedes os at skabe den ønskede atmosfære langt tidligere i designprocessen, end vi ellers ville være i stand til.

  Martin og 3D-Vizual arbejder løsningsorienteret og tager et stort ansvar i forbindelse med projekter og deadlines, og vi mærker at tingene bliver taget seriøst og gennemarbejdet, indtil billederne er helt rigtige.

  Zakrisson Arkitektur – Cocks’s & Cow’s

 • Vi var meget glade for resultatet fra 3D-Vizual og har fået fantastisk respons på billederne. Vi er endda blevet mødt af folk som havde svært ved at tro på, at det ikke var rigtige billeder

  Kolpin Hotels

Hvorfor vælge os?

Hos os tager vi ikke kvalitet for givet.. Vi er meget detaljeorienterede og kvalitets bevidste og er kun 100% tilfredse, når vores kunder er det. Vi har eksisteret i snart 10 år, og vi har i al den tid haft en konstant stræben efter at løfte vores niveau endnu højere. Dette for at vi kan producere et produkt til vores kunder, som ofte bliver modtaget med et ”WOW”. Man kan sige at vi lever for modtage et ”WOW” fra vores kunder..

Store Besparelser

Ved at benytte sig af fotorealistiske visualiseringer på projekterne i en tidlig fase er der typisk mange penge at spare på det samlede budget.

FORDELE:

 • Klart, entydigt og fotorealistisk 3D-materiale gør beslutningsprocesser i projektet nemmere.
 • Dermed minimeres mængden af ekstraarbejder i projektet og en overskridelse af tilhørende tidsplan.
 • I kan se det endelige resultat, inden det er bygget, og kan i god tid nå at få ændret ting, som ikke er, som I forventede. Og dermed spare tid i sidste ende.

Udvalgte billeder

Skriv til os

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK