Trænger din butik til et løft?

 • Martin og hans team fra 3D-Vizual har været en uvurderlig del af udviklingen af designet for de indretningsopgaver vi har arbejdet med på det seneste.
  Designprocessen har udviklet sig løbende igennem detaljeringen af tegninger og billeder, og Martin har været en del af dette udviklingsarbejde og har på lige fod med designere kommet med forslag til indretning, materialer, farver og belysning.
  Martin og 3D-Vizual arbejder løsningsorienteret og tager et stort ansvar i forbindelse med projekter og deadlines, og vi mærker at tingene bliver taget seriøst og gennemarbejdet indtil billederne er helt rigtige.

  Caroline Zakrisson – Zakrisson Arkitektur – Cock’s & Cow’s

 • Martin Kofoed, 3D-Vizual, har i en årrække nu leveret 2D og 3D materiale til vores indretningsprojekter, primært butiksindretning.
  Samarbejdet fungerer rigtig godt; der arbejdes hurtigt, uden at der slækkes på kvaliteten. Martin har en god evne til at fange den ønskede stemning, og få den fastholdt i illustrationerne.

  RETAIL ID

Retail

At skabe en butiksindretning, der er indbydende, skaber gode kundeoplevelser og understøtter salg kan være udfordrende at realisere, men det er helt afgørende for at give besøgende i butikken et godt helhedsindtryk af dine produkter.

Indretning og design af retail har stor indflydelse på salget. Den kan indbyde til at kunden naturligt kommer rundt i alle dele af butikken og dermed ser alle produkter, og den kan fremhæve enkelte designs, der kan lede til mersalg. Af denne grund er indretningen og udsmykningen af din butik helt essentiel. Kontakt 3D-Vizual i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine retaildrømme gennem både 2D- og 3D tegninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

3D-Vizual er en virksomhed, der producerer 3D visualiseringer i høj kvalitet for en række forskellige virksomheder indenfor retailbranchen så som SAND COPENHAGEN, TROLLBEADS (TROLDEKUGLER), X JEWELLERY m.fl.

Inden for retailbranchen er vores vigtigste opgave at hjælpe vores kunder med at omsætte deres ideer og erfaringer til konkrete designløsninger, som kan understøtte deres virksomheds salg og fysiske udtryk.

I tæt samarbejde med dig, som ejer en salgsbutik, udvikler vi kreative løsninger, der kan forbedre din butiks udtryk. Vi bruger 2D tegninger til at lave gulv- og loftsplan mv. og 3D til selve indretningen af butikken. Alle tegninger og forslag bliver udviklet på baggrund af kundens ønsker og drømme for projektet.

Maksimal indtjening pr. kvadratmeter

Vi har en bred viden om indretning og omgivelsernes indvirken på de mennesker, der opholder sig i dem. Vi ved at butiksindretning skal tage udgangspunkt i kædens profil og stil, men samtidig være nytænkende, spændende og opfordre til køb. Der skal være en fornuftig sammenhæng i, hvordan man som kunde bevæger sig rundt i butikken, og de vareområder der genererer størst omsætning skal have plads derefter. Alt dette tager vi højde for, når vi skaber modeller og visualiseringer af din ideelle butik.

De produkter vi leverer til dig, fx en 3D model, giver dig mulighed for at se dit rum fra alle tænkelige vinkler samt at få et overblik over rummelighed og mål, så du slipper for at lave dyre fejl, der senere skal laves om. Vi hjælper dig med at visualisere dine idéer, og vi glæder os til at hjælpe dig med lige netop din butik.

Udvalgte billeder fra retail projekter

Skriv til os

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedenstående formular med henblik på et møde.

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK