3D indretning af din bolig

3D Indretning

Har du store planer for indretningen af din butik, dit kontor eller din private bolig, men har du svært ved at forestille dig, præcis hvad der kan lade sig gøre på de kvadratmeter, du har til rådighed? Så lad 3D Vizual skabe en komplet 3D model af dine rum, så du kan afprøve diverse muligheder, før du investerer i det helt store møblement. Vi udfører personlige 3D visualiseringer af høj kvalitet og hjælper dig med at gøre dine indretningsplaner til virkelighed.

Indretningens betydning

Indretningen af et hus er mindst lige så vigtig, og tidskrævende, som opførelsen af selve huset og derfor kræver det, at man vender og drejer hver en mulighed for at opnå det bedste resultat. Det kan dog være svært at vide, hvad der fungerer, samt at have et realistisk billede af, hvor meget plads man rent faktisk har at gøre godt med, og det er her 3D indretning er et yderst nyttigt redskab. 3D Vizual hjælper dig med at visualisere dine rum, hvad enten du ønsker at indrette din butik, dit kontor eller din bolig. Hvor skal vinduer og døre sidde? Hvor store kan skabene være uden, at de sluger al pladsen i rummet? Og hvordan kan vi indrette vores butik, så den fremstår indbydende for vores kunder? Alt dette kan en 3D visualisering være med til at besvare, da du her får mulighed for at se dit rum fra alle vinkler og får et overblik over rummelighed og mål, så du slipper for at lave dyre fejl, der senere skal laves om.

Alt dette er med til at skabe en stigende interesse for at bruge 3D indretning som værktøj, når man skal bygge nyt, renovere eller indrette. Brugen af 3D indretning har været stærkt stigende den seneste tid, og det forventes kun at stige yderligere. 3D indretning som visualiseringsværktøj giver adgang til helt andre muligheder både ved store, omfangsrige projekter, men også ved de mindre projekter i privathjem. Med 3D indretning som værktøj, får du noget konkret og nøjagtigt at forholde dig til, så du ikke kun skal benytte dig af din fantasi og skitsetegninger. Ved blot af forestille sig, hvordan et hus, en vej eller et større anlæg kommer til at se ud, kan der meget let opstå fejl. Det er utroligt vanskeligt og næsten umuligt at forestille sig alle detaljer og mål helt nøjagtig. Så med 3D indretning får du helt nye, nøjagtige og konkrete metoder til at se tingene for dig, så tegninger vækkes til live og bliver rummelige og virkelighedsnære. Med 3D indretning får du et langt større overblik, som gør et projekt mere overskueligt, og som du kan foretage ændringer og tage beslutninger ud fra.

Så hvis du står overfor et stort byggeprojekt, du skal have renoveret sommerhuset, eller du gerne vil indrette dit hjem på en anden måde, så er 3D indretning et oplagt valg for dig. Hos 3D Vizual står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med det projekt, du måtte have. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller vejledning. Du kan ringe til os eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op.

f-slider03

Stor erfaring med 3D opgaver

Hos 3D Vizual har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med at optimere deres kreative proces i forhold til indretning og ombygning. Ved hjælp af programmerne 3D Max/Vray og Archicad producerer vi oplæg til alle tænkelige 3D opgaver. Vores baggrund inden for byggebranchen samt vores mangeårige erfaring med både projektering og projektledelse, gør os i stand til at sætte os ind i vores kunders ønsker og, i samarbejde med dem, fremstille den 3D løsning, der kan hjælpe dem til at indrette det optimale rum.

Lyder det interessant? Så kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om mulighederne for 3D indretning.

Det kan vi gøre for dig

Står du over for et større byggeprojekt, enten som privatperson eller erhverv, eller ønsker du at fremvise et produkt for dine kunder, så kan 3D visualisering være et nyttigt redskab i din proces. 3D-Vizual i Hørsholm udfører alle former for 3D visualiseringer af høj kvalitet og med hurtig levering. Lad os være din samarbejdspartner, så du kan få både det store overblik samt et praktisk indblik i de mange små detaljer, som dit projekt indbefatter.

f-slider02

3D visualiseringer – Mere populære end nogensinde før

Brugen af 3D visualiseringer er steget markant i de senere år og med god grund! 3D visualiseringer er et stærkt middel til kommunikation, både ved omfattende projekter som fx anlæg af veje, men også til simple udbygninger af fx sommerhuse. Visualiseringen hjælper med at konkretisere et projekt, da det til tider kan være svært at forestille sig alle detaljerne i en ombygning, hvis man udelukkende læser eller hører om dem. Hvor almindelige, flade plantegninger kan forekomme noget svævende, legemliggøres forandringen fuldstændigt ved en komplet 3D visualisering. Visualiseringen gør det muligt at danne sig et overblik over mål og rummelighed, samt at se bygningen eller produktet fra alle tænkelige vinkler. 3D visualiseringer er altså et stærkt redskab i den kreative proces, når det gælder om at se alle muligheder for sig, før det endegyldige projekt påbegyndes, uden mulighed for at fortryde.

Stor erfaring sikrer dig den bedste service

Hos 3D-Vizual har vi mange års erfaring inden for både projektering og projektledelse og vores erfaring fra byggebranchen betyder, at vi har en god fornemmelse af, hvad der fungerer og hurtigt kan indarbejde dette i vores kunders personlige ønsker. Vi behandler hver opgave som et individuelt projekt, der tilpasses præcis til kundens egne behov og ikke mindst pengepung. Ønsker du at visualisere dit byggeprojekt eller produkt, så kontakt os for en personlig samtale om de mange muligheder 3D visualiseringen tilbyder.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK