Spring links over

Tillidsvækkende erfaring

Gennem en unik kombination af arkitektonisk viden, viden om byggeri og designdiscipliner og ekspertise.

3D-Vizual ønsker at være det første valg for vores kunder at gå til. Vi tilbyder dem en fremragende kundeservice og lytter til deres behov. 

01 01

Vores mission

Vores mission er at levere tjenester af højeste kvalitet inden for 3D-visualisering til arkitektur, interiørdesign og produktdesign. Vi udvikler løbende vores færdigheder for at gøre vores tjenester fuldt tilfredsstillende for vores kunder. Dette er muligt takket være mangfoldigheden af vores teams erfaring. Takket være det høje kvalifikationsniveau og kompetenceniveau hos vores kreative team kan vi skabe projekter, der passer ideelt til vores kunders behov.

02 02

Vores målsætning

Vores mål er at lave fotorealistiske præsentationer til virksomheder, store institutioner eller individuelle kunder - alt sammen i avanceret 3D-teknologi, design og i fotorealistisk kvalitet. Det er vores passion, og vi er altid klar til at hjælpe vores kunder under produktionen af deres 3D-projekter for at opnå de bedst mulige resultater.

03 03

Vores motto

WE MAKE IT REAL!

95%
Gentagende kunder
255
Gennemførte projekter
1554
Oprettede billeder
15+
År

Projekter

Interiør design '22

3D-Vizual leverer fotorealistiske 3D billeder af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi lægger vægt på alle detaljer i projektet for at opfylde dine forventninger og din tilfredshed. På regelmæssig basis samarbejder vi med arkitekter, indretningsarkitekter, boligudviklere. Vi bringer kundernes ideer til virkelighede, men vi tager også føringen i udviklingen og mestrer designet fra vores hånd. 

Interiør design '22

Indretning handler om mere end blot at indrette; det forstærker dine oplevelser i et rum. 3D-Vizual hjælper dig med at visualisere dette

Eksteriør design '22

Eksteriør billeder er en meget kompleks arbejdsproces. Det er ikke nogen let opgave at skabe noget med den stemning og det udseende, der netop indfanger arkitektens håb og drømme for projektet. Vi lytter og studerer omhyggeligt det materiale, som arkitekterne og kunder leverer, og implementerer elegant disse detaljer i vores billeder. Vi er alle arkitekter eller andre bygningsuddannelser. Vi ved, hvad vi visualiserer!

- Kunder

Lad os tage et møde

Har du et projekt i tankerne?

Udforsk
Træk