Spring links over

Pensiondanmark Fælledbyen

Projektbeskrivelse

Fælledbyen i København er et stort boligbyggeri

2000 lejligheder bliver bygget i perioden 2022-2032.

OM PROJEKTET

"Her vil vi udvikle Københavns første bydel med træ som det almindelige byggemateriale i bygningernes bærende konstruktioner og med grønne facader og facader i f.eks. genbrugsmaterialer. Boligerne har direkte adgang til det grønne og forstadsnære område og kort afstand til metrostationerne Sundby og Bellacenter. Vores vision er at skabe fremtidens bæredygtige og klimavenlige boligområde i tæt samspil med naturen". PENSIONDANMARK

NATUR

I Fælledby møder byen bogstaveligt talt naturen, og med udgangspunkt i områdets eksisterende flora og fauna vil vi indrette bygninger og byrum, så vi skaber gode livsbetingelser for både mennesker, planter og dyr. Her vil du kunne opleve både byliv og naturens frirum - og samtidig finde en balance mellem dine egne og naturens behov. Grønne facader, grønne gårde og sammenhængende natur- og friarealer bliver en hjørnesten i udformningen af bydelen.

Miljø

Fælledby bliver bygget i trækonstruktioner på op til seks etager, så vi bidrager til Danmarks overordnede mål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent inden 2030. Vores vision er at skabe rammerne for et bæredygtigt hverdagsliv. Hvis du bor i Fælledby, skal det være nemt og attraktivt at leve klimavenligt med grøn transport, energivenlige boliger og gode muligheder for at genbruge, bytte og dele med andre beboere.

Udforsk
Træk