Spring links over

Ydelser

Vi har et bredt udvalg af produkter, der dækker alle typer 3D-præsentationsværktøjer. Vi holder os på forkant med markedet, så vi kan tilbyde vores kunder alle de nyeste funktioner og produkter af høj kvalitet.

3D STILLBILLEDER

Stillbilleder er stærke.! De fastfryser et specifikt øjeblik for at fange et øjeblik i tiden, så beskueren kan sætte farten ned og tænke, undre sig og reflektere. Stillbilleder giver mulighed for større vægt og kan have færre distraherende elementer.

3D ANIMATIONER

De har vist sig at være det bedste middel til introduktion, fordi de hurtigt fanger publikums opmærksomhed, samtidig med at de leverer dit budskab på en engagerende og informativ måde. De er korte, underholdende og præcise.

VIRTUAL REALITY - INTERAKTIVE TURE

Virtual reality har mange fordele inden for arkitektur og design. Følelsen af, at design bliver til virkelighed, som VR giver slutbrugerne, gør det nemmere for dem at træffe beslutninger hurtigere.

INTERAKTIVE BOLIGVÆLGER TIL PROJEKTSALG

Interaktive boligvælger til projektsalg giver dine kunder mulighed for at interagere med projektet og give kunder nyttige oplysninger og reservationsmuligheder.

PRODUKTVISUALISERINGER

3D produkt visualisering giver dig også nye og spændende muligheder for at promovere dine produkter bedre. Du giver dine kunder mulighed for bedre at forestille sig produkterne i forskellige omgivelser.

3D ISOMETRI MODELLER

3D modellering er den ideelle løsning i mange brancher. Det kan illustrere tunge, komplekse og kostbare produkter uden nogen installation og er et alternativ til dyre fotoshoots.

2D TEGNINGER

Når du laver markedsføring af boligprojekter, er der behov for 2D-dokumentation. Som uddannede arkitekter/bygningskonstruktører har vi en stor knowhow i at udføre disse typer arbejde sammenlignet med grafiske designere.

2D GRUNDPLANER

Vi skaber 2D planløsninger til dine boligprojekter, der viser kunderne alle de detaljerede oplysninger, der er nødvendige for at købe lejligheden.

2D SITUATIONSPLANER

2D situationsplaner viser kunderne det samlede projekt. Vi laver både 3D- og 2D-situationsplaner med detaljerede landskaber i materialer eller farver.

2D FACADER

Hvis du ønsker at lave farvede 2D facader eller 2D facade tegninger med materialer som i 3D. Udfører vi disse typer af tegninger på præcis den måde, du ønsker at vise dem.

GRAFISK DESIGN

Brochurer, hjemmesider og andet grafisk materiale er en vigtig del af markedsføringen af boligprojektet. Materialet er en effektiv måde at fortælle en specifik historie om et specifikt projekt på.

BROCHURER

Trykte brochurer, annoncer og andet markedsføringsmateriale er effektive værktøjer, når boliger skal sælges eller udlejes. Nogle målgrupper finder dette mere tiltalende end ren online-præsentation.

LOGO DESIGN

Vi skaber tiltalende logodesigns, der passer til dit ejendomsprojekt. Nogle af de bedste logoer formår at kommunikere ideer og brandværdier klart og tydeligt på en kreativ og æstetisk tiltalende måde

WEBSIDER

Vi bygger vellykkede hjemmesider, der appellerer til kunderne med både kreativitet og unikke detaljer.Vi tilbyder en professionel tilgang og bruger moderne værktøjer til at optimere og bygge hjemmesider.

VIDEO PRODUKTIONER

Video produktioner er en vigtig del af den visuelle identitet og præsentation af projektet. Med en tiltalende video produktion kan du fortælle en historie, som ellers aldrig ville være blevet fortalt. 

VIDEO PRODUKTIONER

Vi samarbejder med den talentfulde videoproducent Brian Nonbo for at skabe fantastiske videoproduktioner, der tager dit projekt til et helt andet niveau. Vi skaber branding videoer, effektvideoer eller forskellige typer miljøvideoer af omgivelserne.

DRONE BILLEDER OG VIDEO

3D billeder kan kun blive så gode som det fotomateriale, der leveres af fotograferne på projektet. Vi udfører flotte In-house dronevideoer og stillbilleder. Ved at gøre dette job selv, har vi fuldstændig kontrol over vores efterfølgende 3D-arbejde. Vi optager i 4K-video og 8K-stills, så vi får den højest mulige opløsning.

MARKEDSFØRING AF BOLIGPROJEKTER

Markedsføring af et boligprojekt er en afgørende del af salgsfremgangen. Ved at kombinere 3D renderinger af høj kvalitet med effektiv markedsføring kan dit produkt blive en succes.

Online markedsføring

Gennem vores samarbejde med Mortensen Media leverer vi nogle af de mest effektive marketingløsninger på markedet. Vi dækker alle Google-aspekter som SEO, Google ADS, Analyse og sporing, Remarketing osv.

Sociale medier

Gennem vores samarbejde med Mortensen Media leverer vi annoncering på alle sociale platforme som Facebook, LinkedIn og Instagram. Formålet kan være at udbrede og styrke brandet, finde nye kunder, drive trafik til hjemmesiden eller blot styrke relationen med eksisterende kunder.

Vi opbygger og aktiverer brands gennem kulturel indsigt, strategiske visioner og følelsernes kraft i alle elementer af deres udtryk.

15

Års erfaring

Leder du efter en samaarbejdspartner?

Send en e-mail!

Kanslergade 7, 4.sal København Øst

+45 42426710

Har du et job til os?
Send os en e-mail

mail(at)3d-vizual.dk
Udforsk
Træk