Indretning af Butikker

Indretning af butikkerKonceptudvikling:

At skabe en butiksindretning, der er indbydende, skaber gode kundeoplevelser og understøtter salg, kan være udfordrende at realisere, men det er helt afgørende for at give de besøgende i butikken et godt helhedsindtryk af dine produkter.

I tæt samarbejde med jer, som ejer en salgsbutik, udvikler vi kreative løsninger, der kan forbedre din butiks udtryk. Vi bruger 2D-tegninger til at lave gulv- og loftsplan mv. og 3D til selve indretningen af butikken. Alle tegninger og forslag bliver udviklet på baggrund af dine ønsker som kunde og dine drømme for projektet.

Indenfor de seneste par år har vi været med på mange projekter for både vores faste kunder samt kunder med enkeltstående butikker.

Sand Copenhagen, Troldekugler, X Jewellery er bare et lille udsnit af nogle af de kunder vi servicerer.

Book et møde

 • 3D-Vizual, har nu i en årrække leveret 2D- og 3D-materiale til vores indretningsprojekter, primært butiksindretning. Samarbejdet fungerer rigtig godt. Der arbejdes hurtigt, uden at der slækkes på kvaliteten. 3D-Vizual har en god evne til at fange den ønskede stemning, og få den fastholdt i illustrationerne.

  Retail ID – Sand Copenhagen butikker

 • Martin og hans team fra 3D-Vizual har været en uvurderlig del af udviklingen af designet for de indretningsopgaver, vi har arbejdet med på det seneste.

  Designprocessen har udviklet sig løbende igennem detaljeringen af tegninger og billeder, og Martin har været en del af dette udviklingsarbejde og er på lige fod med designere kommet med forslag til indretning, materialer, farver og belysning.
  Igennem professionelle visualiseringer er det lykkedes os at skabe den ønskede atmosfære langt tidligere i designprocessen, end vi ellers ville være i stand til.

  Martin og 3D-Vizual arbejder løsningsorienteret og tager et stort ansvar i forbindelse med projekter og deadlines, og vi mærker at tingene bliver taget seriøst og gennemarbejdet, indtil billederne er helt rigtige.

  Zakrisson Arkitektur

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder både at stå for konceptudviklingen af jeres nye butik eller udføre dette i samarbejde med jer som kunde.

Vi har over 10 års erfaring med design og indretning og er derfor godt klædt på til at kunne hjælpe jer med jeres ønsker og drømme.

Vi har stor fokus på at levere et så realistisk produkt som overhovedet muligt, så det endelige resultat, efter det er bygget, også er som forventet.

Vi tilbyder at udføre både 3D-visualiseringer samt efterfølgende 2D-dokumentation af butikken, så I er klar til at bygge.

2D-Dokumentation

Eksempler på dette kunne være:
 • Inventarplan samt opstalter
 • Loftsplan
 • Belysningsplan
 • Overfladeplan
 • Målsatte grundplaner

Udvalgte billeder

Skriv til os

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK