Skal du have tegnet din drømme bolig?

  • Vi har brugt 3D-Vizual til at lave en 3d-model af vores nybyggede typehus. Det var et fantastisk redskab til at beslutte, hvordan huset skulle se ud, både udvendigt og indvendigt. 3d-modellen hjalp os blandt andet til at se, at vores vinduer og vores indgangsparti skulle ændres. Alle som afviger det mindste fra standardhus bør kontakte 3D-Vizual for at sikre det bedste beslutningsgrundlag for en så stor beslutning som at bygge et hus.

    Mette & Niels Haaber

  • Vi har valgt 3D-Vizual, fordi Martin var hurtig på pletten og havde de rigtige ideer til visualisering af vores kommende byggeprojekt. Vi skulle bruge en virkelighedsgørelse af vores kommende nye hus samt tilbageværende udsigt i vores nuværende bolig, hvilket han formåede til fulde. Vi takker Martin for hans store indsats og engagement i sagen.

    Marian & Lars Weber

  • Vi er i gang med at bygge nyt hus og havde egentlig godkendt arkitektens tegninger da vi vælger at få lavet en 3D tegning hos 3D-Vizual. Og det er vi rigtig glade for at vi gjorde, for det endte med at vi lavede en del ændringer da vi fik mulighed for at se huset indefra og gå rundt i de forskellige rum og værelser. Et samarbejde med Martin og 3D-Vizual burde være obligatorisk ved alle husbyggerier. Vi kan kun anbefale 3D-Vizual til alle som går med byggetanker.

    Sabrina Nedergaard & Jesper Nielsen

Privat

Eksempel på 3d visualisering

3D-Vizual udfører alle former for 3d visualiseringer, i forskellige kvaliteter og til varierende priser.

Med det skal forstås at vi tilpasser prisen efter dine ønsker til netop dit projekt, således at du ikke betaler for mere end du har brug for.

Vi fastsætter detaljeringsgraden af dit projekt sammen og dit ønskede output.

Det kan vi gøre for dig

Står du overfor et større byggeprojekt, enten som privatperson eller erhverv, eller ønsker du at fremvise et produkt for dine kunder, så kan 3D visualisering være et nyttigt redskab i din proces. 3D-Vizual i Hørsholm udfører alle former for 3D visualiseringer af høj kvalitet og med hurtig levering. Lad os være din samarbejdspartner, så du kan få både det store overblik samt et praktisk indblik i de mange små detaljer, som dit projekt indbefatter.

3D visualiseringer – Mere populære end nogensinde før

Brugen af 3D visualiseringer er steget markant i de senere år og med god grund! 3D visualiseringer er et stærkt middel til kommunikation, både ved omfattende projekter som fx anlæg af veje, men også til simple udbygninger af fx sommerhuse. Visualiseringen hjælper med at konkretisere et projekt, da det til tider kan være svært at forestille sig alle detaljerne i en ombygning, hvis man udelukkende læser eller hører om dem. Hvor almindelige, flade plantegninger kan forekomme noget svævende, legemliggøres forandringen fuldstændigt ved en komplet 3D visualisering. Visualiseringen gør det muligt at danne sig et overblik over mål og rummelighed, samt at se bygningen eller produktet fra alle tænkelige vinkler. 3D visualiseringer er altså det perfekte redskab i den kreative proces, når det gælder om at se alle muligheder for sig, før det endegyldige projekt påbegyndes, uden mulighed for at fortryde.

Stor erfaring sikrer dig den bedste service

Hos 3D-Vizual har vi mange års erfaring indenfor både projektering og projektledelse og vores erfaring fra byggebranchen betyder, at vi har en god fornemmelse af hvad der fungerer og hurtigt kan indarbejde dette i vores kunders personlige ønsker. Vi behandler hver opgave som et individuelt projekt, der tilpasses præcis til kundens egne behov og ikke mindst pengepung. Ønsker du at visualisere dit byggeprojekt eller produkt, så kontakt os for en personlig samtale om de fantastiske muligheder 3D visualiseringen tilbyder.

Udvalgte billeder fra private projekter

Skriv til os

Har du spørgsmål eller skal vi kontakte dig?

Kunne du tænkte dig at vide mere, så kontakt os via nedestående formular med henblik på et møde.

DK UK