Spring links over

3D Visualiseringer

3D-visualiseringer er meget udbredt inden for salg af boliger, hvilket er vores primære arbejdsområde her i virksomheden, og hvor vi har mange års erfaring. 3D Visualiseringer til projektsalg kan udføres på forskellige måder, enten som stillbilleder eller som animationer med bevægelse. Eller som en kombination af de to.
 

3D STILLBILLEDER

3D ANIMATIONER

VIRTUEL REALITY

INTERAKTIVE BOLIGVÆLGER TIL PROJEKTSALG

PRODUKTVISUALISERINGER

3D ISOMETRI MODELLER

3D stillbilleder

3D stillbilleder er et fast element i alle projektsalgsprojekter. Her er det nemt at skabe præcis den atmosfære og stil, som du ønsker for dit projekt, ved hjælp af et fastfrosset 3D-billede. Og du kan bare vise det på de billeder, som du ønsker, at de fremtidige købere skal se. Du kan også tilpasse stilen på billederne til en bestemt målgruppe som f.eks. seniorer +55 år, hvis det netop er det, dit projekt har som målgruppe.

Galleri-sliden nedenfor viser nogle eksempler på, hvordan sådanne billeder kan se ud, og i hvilken kvalitet vi leverer.

3D Animationer

3D-animationer er et utroligt effektivt markedsføringsværktøj. Det er flere gange blevet bevist, at bevægelse i billederne fastholder brugerne i længere tid, og dermed en bedre metode til at fastholde sin målgruppe i længere tid. Se nedenfor eksempler på animationer vi har lavet.

Eksempler på eksteriør animationer:

Eksteriør Animation 1

Eksteriør Animation 1

Fælledbyen - PensionDanmark
Eksteriør Animation 2

Eksteriør Animation 2

Indfaldet

Eksempler på interiør animationer:

Interiør Animation 1

Interiør Animation 1

Thurinerhusene - NPV
Interiør Animation 2

Interiør Animation 2

Louis Poulsen

Virtuel Reality

Virtual Reality er et super effektivt redskab til at præsentere fremtidige boliger med. 3D stillbilleder bliver levende, og kunden kan bevæge sig rundt i lejligheden, som han/hun ønsker det. Du får mulighed for at besøge lejligheden uden at besøge den fysisk. Her er nogle af de åbenlyse fordele ved Virtual Reality rundvisninger:

1. Køberne sparer en masse tid, da en fysisk præsentation tager tid

2. De interaktive Virtual Reality-ture er altid tilgængelige online 24/7, så kunderne kan besøge projektet, præcis når det passer dem

3. Du kan vise lejligheder globalt, så du kan sidde i et andet land og udforske dit fremtidige hjem

4. Du sparer en masse udgifter til fysiske demonstrationer og indretning af prøveboliger

Interaktiv 3D boligvælger til projektsalg

Ved projektsalg af lejligheder er en interaktiv 3D boligvælger en nødvendighed for at give kunderne et godt overblik over, hvor de enkelte lejligheder er placeret i bygningen. Boligvælgeren giver også køberne yderligere oplysninger om indretningen af de enkelte lejligheder med 2D-planer og 3D-visualiseringer eller måske et link til en Virtual Reality.

Boligvælgeren er typisk den feature, som køberen bruger mest tid på at undersøge for at finde den lejlighed, der passer præcis til køberens ønsker. Se nedenstående eksempel på en sådan boligvælger. *Boligvælgeren kan også have et andet udseende, hvor der er anvendt materialer på facaden.

3D Isometri-modeller

På det websted, der er forberedt til projektsalg, kan du lægge forskellige isometriske 3D-modeller op, som giver køberne en interaktiv metode til at undersøge projektet. Du kan enten bruge en 360 graders model, hvor brugeren selv drejer rundt om en bygning som den nedenfor.

Interaktiv 360 spin af modellen:

dine 360-billeder

360 graders animation af modellen:

Eller du kan have en 360 graders video, der automatisk kører en tur rundt om bygningen, når brugeren kigger på modellen, som her.
Soldiagrammer er en anden mulighed, der kan udvikles, og som kan offentliggøres på projektets salgswebsted og hjælpe potentielle købere med at træffe deres beslutninger.
Udforsk
Træk